Меню на Рамадан 4-ый день / Рамазон таомномаси 2021
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Для теста:
- 200мл воды
- 400гр мука
- 1 ч.ложки соли.
Для дисерты:
- 200гр клубники
- 50гр сахара
- 150гр шоколадный печенье
- 200мл сливки 33%
- Карамель по вкусу.
Для Супчика:
- 0,5шт красный перец
- 1 шт морковь
- Кипящей воду.
- 1 ч.ложки соли
- 1 ст ложки томатный паста
- 1 ч.ложки приправа универсальная
- 1-2 шт картофель
- 1 шт луковицу
- 0,5 шт перец долма
Для салата ?:
- 1 ст ложки уксуса без горки 9%
- 2 зубчика чеснока
- 1 ст ложки сахара
- 100гр капуста
- 2 ст ложки ? масла
- 1 шт редиска
- Кинза.
- 1 ч.ложки соли
- 1 шт морковь
Для чебуреки:
- 1 ч.ложки приправа универсальная.
- 1 ч.ложки соли
- 2 шт луковицу
- 30мл ? масло
- 400гр тыква
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты меню на рамадан,