Меню на Ифтар! Меню на Рамадан
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
- 200гр куриное филе
- Салат тайга
- 15 гр зелень
- 140гр кукуруза
- 1 шт огурец
- 2шт картофель
- 200гр майонез
Конус самса:
Для теста:
- 100гр сливочное масло
- 100гр сметана
- 300гр мука
- 1 шт яйца
- 1 ст.л разрыхлитель
- 1 ч.ложки соли
Для начинкой:
- 2 шт картофель
- Соль и спецы по вкусу
- 200гр мясо говядина
- 2шт луковицу
МАСТАВА:
- 1 шт перец долма
- 1шт луковицу
- 1 ч.ложки приправа универсальная
- 100гр мясо говядина
- 1 шт картофель
- 1 шт морковь
- 2 зубчика чеснока
- 40мл ? масло
- 1 ч.ложки соли
- 1 ст.л томатный паста
Итальянский пирог или пирог 12 ложек ?:
- 12ст.л ? масло
- 3шт яйца
- 12ст.л мука
- 12ст.л сахара
- Ванилин
- 1 ч.ложки разрыхлитель
- 12ст.л молоко
- Сахарная пудра по вкусу
- Щепотка соли
Компот:
- Смородина
- 1л воды
- Яблоко
- Сахар по вкусу.
- Слива
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,