Меню на Ифтар день 28
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Для кефирная Лепёшки:
- 1 ч.ложки разрыхлитель
- 170мл кефир
- 2ст.ложки ? масла
- 1 ст.ложки сахара
- 1 ч ложки соли
- 300гр мука
Для ? салата:
- 1 ст ложки уксуса 9%
- 1 шт морковь
- 300гр капуста
- 1 ч.ложки соли
- Зелень
- 1-2шт редиска
- 2 зубчика чеснока
- 1 ст.ложки сахара
Для ДЫМЛЯМА:
- 1 шт красный перец
- 2 шт луковицу
- 2-3шт картофель
- 1 ст ложки томатный паста
- 2 ч.ложки приправа универсальная
- 100мл ? масло
- 2-3шт лавровый листья
- 2-3 зубчика чеснока
- 300гр мясо
- 1 шт морковь
- 2 ч.ложки соли
- 1 шт помидор
- 2 ст ложки ? масла
- 1 шт перец долма
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,