Меню на Ифтар день 23
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Пирог с курицей:
Для теста:
- 300гр мука
- 1 ч.ложки соли
- 150гр сливочное масло
- 1 шт яйца
- 1 ч.ложки разрыхлитель
- 1 шт яичный белок
Для начинкой:
- 300гр куриный мясо
- Соль и спецы по вкусу
- 2 шт луковицу
- 2 шт картофель
Салат с огурцами:
- 0,5 ст.л уксуса 9%
- 2 шт огурец
- 0,5ч.л молотый острый перец ?
- 1 ст.л сахара
- 1 шт морковь
- 2 зубчика чеснока
- 0,5ч.л корейский соль
- 30мл ? масло
- Зелёный лук
- 1 ст ложки соевый соус
- 1 ч.ложки соли
Гуляш:
- Холодной воды
- 1 ст ложки томатный паста
- 2-3 зубчика чеснока
- Соль и спецы по вкусу
- 2шт луковицу
- 300гр мясо говядина
У меня на гарнер:
- Отваренная гречка.
- Пюре картофельный
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,