Меню на Ифтар день 21
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Для баурсаки:
- 1 ст ложки сахара
- 1 ч.ложки соли
- 300гр мука
- 120мл кефир
- 30мл ? масло
- 1 шт яйца
- 1 ч.ложки разрыхлитель
Для тефтели:
- 1 шт реп.лук
- 250гр фарш
- Соль и спецы по вкусу
- 100гр рис
Для за жаркий:
- 1 шт перец долма
- 1 ст.л томатный паста
- 1 шт морковь
- 2шт картофель
- 1 шт реп.лук
- Соль и спецы по вкусу
Салат ?:
- 100гр зелёный горох
- 100гр листья салата
- 1 шт огурец
- 2 шт яйца
- 1 шт помидор
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,