Меню на Ифтар день 20
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Салат тайга:
- 2шт картофель
- 15 гр зелень
- 1 шт огурец
- 200гр майонез
- 200гр куриное филе
- 140гр кукуруза
Конус самса:
- 2шт картофель
- 15 гр зелень
- 1 шт огурец
- 200гр майонез
- 200гр куриное филе
- 140гр кукуруза
Для теста:
- 100гр сметана
- 1 ч.ложки соли
- 1 ст.л разрыхлитель
- 300гр мука
- 100гр сливочное масло
- 1 шт яйца
Для начинкой:
- 2 шт картофель
- Соль и спецы по вкусу
- 200гр мясо говядина
- 2шт луковицу
МАСТАВА:
- 1шт луковицу
- 1 ч.ложки приправа универсальная
- 1 шт перец долма
- 100гр мясо говядина
- 1 ч.ложки соли
- 1 ст.л томатный паста
- 2 зубчика чеснока
- 1 шт морковь
- 1 шт картофель
- 40мл ? масло
Итальянский пирог или пирог 12 ложек ?:
- Щепотка соли
- 12ст.л мука
- 1 ч.ложки разрыхлитель
- 12ст.л ? масло
- 12ст.л сахара
- Сахарная пудра по вкусу
- 3шт яйца
- 12ст.л молоко
- Ванилин
Компот:
- 1л воды
- Слива
- Смородина
- Сахар по вкусу.
- Яблоко
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,