Меню на Ифтар день 19
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Для теста:
- 200мл воды
- 1 ч.ложки соли.
- 400гр мука
Для дисерты:
- 150гр шоколадный печенье
- 50гр сахара
- 200гр клубники
- Карамель по вкусу.
- 200мл сливки 33%
Для Супчика:
- 1 ст ложки томатный паста
- Кипящей воду.
- 1 шт луковицу
- 0,5 шт перец долма
- 1-2 шт картофель
- 1 ч.ложки приправа универсальная
- 1 ч.ложки соли
- 0,5шт красный перец
- 1 шт морковь
Для салата ?:
- Кинза.
- 2 зубчика чеснока
- 1 ч.ложки соли
- 1 шт редиска
- 2 ст ложки ? масла
- 1 ст ложки сахара
- 100гр капуста
- 1 ст ложки уксуса без горки 9%
- 1 шт морковь
Для чебуреки:
- 2 шт луковицу
- 1 ч.ложки соли
- 1 ч.ложки приправа универсальная.
- 30мл ? масло
- 400гр тыква
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,