Булочка жасау.Ватрушка казакша рецепт.
AIGERIM__CAKES
channel
Құрамына (Ингредиенты):
- Жұмыртқа (Яйцо)-1 шт
- Сары май(Сливочное масло)-100 гр
- Сүт(Молоко)-450 гр
- Ұн(Мука)-750 гр
- Дрож-8 гр
- Шекер (Сахар)-100 гр
Салмасына (Начинка):
- Сүзбе(Творог)-150 гр
- Шекер (Сахар)-80 гр
- Жұмыртқа (Яйцо)-1шт
Бетіне себетін ұнтақ (Штройзель):
- Сары май (Сливочное масло)-30 гр
- Ұн(Мука)-3 ст.л
- Шекер (Сахар)-2 ст.л
Бетіне жағуға (для смазки):
- Жұмыртқа (Яйцо)-1шт
Қызып тұрған пеште 180 градуста 20 минут пісіріп аламыз
Выпекать разогретой до 180 градусов духовке 20 минут
Приятного Аппетита!
булочка жасау, булочка рецепт казакша, ватрушки казакша рецепт, булочка казакша рецепт, булочка жасау казакшау қазақша,