Слаёный Хлеб с долтами. Украсит Ваш Стол в Рамазан.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 15гр дрожжи
- 70мл ? масло
- 1 ст.л сахара
- 1кг мука
- 1,5ч.л соли
- Для теста
Для смазанную:
- 100гр сливочное масло
- 200гр долта.
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,