ХЛІБ В ДУХОВЦІ. Хліб домашній на воді. Як легко спекти хліб
GoToYou
channel
Хліб в духовці:
Інгредієнти:
- Борошно – 900 гр.
- Дріжджі – 30 гр.
- Оцет – 1 ст.л.
- Сіль – 1 ст.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Олія соняшникова – 1 ст.л.
- Вода питна (тепла) – 700 мл.
- В посудину кладемо дріжджі.
- Додаємо соняшникову олію, сіль, цукор, оцет та перемішуємо до однорідної маси.
- Додаємо теплу питну воду.
- Частинами додаємо борошно та перемішуємо.
- Коли тісто стане густим і його складно буде перемішувати лопаткою, то продовжуємо вимішувати на стільниці.
- Тісто повинно бути м’яким та перестати липнути до рук.
- Тепер формуємо хліб.
- Форму для випікання змащуємо олією.
- Викладаємо в неї тісто.
- Зверху збризкуємо водою та присипаємо борошном.
- Накриваємо пергаментом і даємо тісту підійти приблизно 20-25 хвилин.
- Ставимо хліб в духовку, розігріту до 180 градусів та випікаємо 25 хвилин.
- Потім знімаємо пергамент та допікаємо ще 20 хвилин.
- Дістаємо хліб з духовки та одразу загортаємо в сухих рушник на пару годин.
- Через дві години розкриваємо наш хліб.
- Рушник стане вологим, а скоринка – м’якою.
- Хліб виходить ароматний, м’який та смачний.
Приятного Аппетита!
GoToYou, Готую, хліб, домашній хліб, хліб на воді, хліб домашній на воді, борошно, дріжджі, оцет, сіль, цукор, олія, олія соняшникова, вода, вода питна, кулінарія, рецепти, готовка, смачно, просто, випічка, як приготувати хліб, хліб в духовці, в духовці, спекти хліб, як спекти хліб, рецепт хлібу, легкий, легкий рецепт, хліб у духовці,