Армянский Традиционный Хлеб Матнакаш. Лёгкий Рецепт.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 1 ч.ложки сахара
- 1 ч.ложки соли
- 500гр мука
- 300 мл воды
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,