Узбекские Лепёшки с Луком в духовке как в Тандыре! ВСЕ БЕЗ УМА от них!/Piyozli non/patir non/
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
- 200мл тёплое молоко
- 100мл тёплый воды
- 1ст.л сахара
- 650гр мука
- 50мл подсолнечное масло
- 1ч.л соли
- 15гр дрожжи живые
Для смазки:
- 1ст.л растительное масло
- На одной Лепёшки
- 2шт реп.лук
- 2ст.л растоп.говяжий жир
На второй Лепёшки:
- 1ст.л растительное масло.
- 2ст.л растоп.говяжий жир
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,