КАТЛЯМА с Луком и Зеленью. Хрустящий и слоистый.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 400гр мука
- 1 ч.ложки соли
- У меня кинза?
- 2 шт луковицу
- Зелень по вкусу
- 250мл воды
- 150гр сливочное масло.
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,