Узбекский национальный ПЛОВ. Вкусный и рассыпчатый
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 100гр курдюк
- 100мл ? масло
- 1 ч.ложки зира
- 10шт перепелиные яйца
- 2шт луковицу
- 500гр морковь ?
- 500гр рис ?
- Соль по вкусу
- 1 шт чеснока
- 2шт острый перец ?
- 500 гр мясо говядина ?
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,