ПОЛЬСЬКИЙ ПЛЯЦОК "ОПІУМ" ? ПЛЯЦОК З БЕЗЕ РЕЦЕПТ ? ШОКОЛАДНИЙ ПЛЯЦОК З МАКОВИМ КРЕМОМ НА КАВІ?
Лілія Цвіт
channel
Розкішний розріз та неймовірний смак! Легкі шоколадні коржі, хрустке безе і кавово-маковий крем! Щодо крему на каві - то він чудовий і дуже оригінальний, додає "родзинку" цьомупляцкові. За рецепт, поради і досвід приготування, щиро дякую Марії Пташнік.
ІНГРЕДІЄНТИ ф. 25*35:
КОРЖІ на 1 шт.:
- яйця - 3 шт.
- цукор - 80 г
- какао -10 г
- крохмаль - 10 г
- борошно - 20 г
- розпушувач - 0,5 ч.л.
ПОТРІБНО СПЕТИ ТАКИХ 3 коржі
БЕЗЕ на 2 коржі:
- білки 4 шт.
- цукор - 210 г
- крохмаль - 1 ч.л.
- шоколад - 200 г
- олія - 3 ст.л
З ЦІЄЇ КІЛЬКОСТІ ПРОДУКТІВ ПЕЧЕМО 2 коржі безе
КРЕМ:
- жовтки - 4 шт.
- цукор - 150 г
- кава - 300 мл
- крохмаль - 30 г
- мак сухий мелений - 100 г
- масло - 300 г
Приятного Аппетита!
пляцок, пляцок опіум, польські пляцки, польський пляцок опіум, пляцок з безе, пляцок з маком, шоколадний пляцок, кавовий крем, смачний пляцок, весільний пляцок, торт опиум, торт опіум, торт с безе,