ПОЛЬСЬКИЙ ПЛЯЦОК "ОПІУМ" ? ПЛЯЦОК З БЕЗЕ РЕЦЕПТ ? ШОКОЛАДНИЙ ПЛЯЦОК З МАКОВИМ КРЕМОМ НА КАВІ?

В избранное Подписаться Канал

Розкішний розріз та неймовірний смак! Легкі шоколадні коржі, хрустке безе і кавово-маковий крем! Щодо крему на каві - то він чудовий і дуже оригінальний, додає "родзинку" цьомупляцкові. За рецепт, поради і досвід приготування, щиро дякую Марії Пташнік.

ІНГРЕДІЄНТИ ф. 25*35:

КОРЖІ на 1 шт.:

  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 80 г
  • какао -10 г
  • крохмаль - 10 г
  • борошно - 20 г
  • розпушувач - 0,5 ч.л.

ПОТРІБНО СПЕТИ ТАКИХ 3 коржі

БЕЗЕ на 2 коржі:

  • білки 4 шт.
  • цукор - 210 г
  • крохмаль - 1 ч.л.
  • шоколад - 200 г
  • олія - 3 ст.л

З ЦІЄЇ КІЛЬКОСТІ ПРОДУКТІВ ПЕЧЕМО 2 коржі безе

КРЕМ:

  • жовтки - 4 шт.
  • цукор - 150 г
  • кава - 300 мл
  • крохмаль - 30 г
  • мак сухий мелений - 100 г
  • масло - 300 г

Самые Свежие и Новые Рецепты из категории "Пирожное"

Пользователь