Бісквітні Тістечка "Чарівні Карпати" з Лимонно-Шоколадним Ароматом. Прикрасять ваш Новорічний стіл!
Закарпатська Господиня
channel
Бісквіт:
- Яйця 6 шт
- Цукор 12 ст ложок( без гірки)
- Вода 50 мл
- Борошно 12 ст ложок ( без гірки)
- Розпушувач 1 ч ложка
Начинка:
- Обрізки із Бісквіта
- Ванільный цукор 1 шт
- Лимон 1 шт ( цедра+сок)
- Варення 2 ст ложки ( з гіркою)
- У мене червона смородина
- Водка 1 ст ложка
- Ромова есенсія кілька крапель
- Вершкове масло 150 гр
Шоколадна глазурь:
- Чорний кофе 3 ст ложки
- Цукор 100 гр
- Какао 3-4 ст ложки
- Вершкове масло 100 гр
- Водка 1 ст ложка
Приятного Аппетита!
cooking,