?Закарпатський БОҐРАЧ зварений на відкритому вогні? Венгерська страва? Закарпатський діалект?

В избранное Подписаться Канал

Рецепт:

  • М'ясо свинина 3,5 кг /м'якота + ребра/
  • /можна взяти 2 або 3 види м'яса/
  • Картопля 2,5-3 кг /середнього розміру/
  • Цибуля 2-3 великих шт,
  • Морква 3 шт ( великі)
  • Помідори свіжі 2 шт
  • Свіжий Болгарський перець 1 шт
  • Смалець 2-3 ст ложки з гіркою
  • Солодка паприка 2 ст ложки
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Гострий перець Чілі за смаком
  • Сіль за смаком
  • Зелень петрушки

Пользователь