?Закарпатський БОҐРАЧ зварений на відкритому вогні? Венгерська страва? Закарпатський діалект?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт:
- М'ясо свинина 3,5 кг /м'якота + ребра/
- /можна взяти 2 або 3 види м'яса/
- Картопля 2,5-3 кг /середнього розміру/
- Цибуля 2-3 великих шт,
- Морква 3 шт ( великі)
- Помідори свіжі 2 шт
- Свіжий Болгарський перець 1 шт
- Смалець 2-3 ст ложки з гіркою
- Солодка паприка 2 ст ложки
- Чорний мелений перець за смаком
- Гострий перець Чілі за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень петрушки
Приятного Аппетита!
cooking,