?Закарпатські Кнедлики з Підливкою з Курячого М'яса!? Закарпатський Діалект!?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт:
- Борошно 1 кг
- Молоко 550 мл
- Яйця 2 шт
- Соняшникова олія 4 ст ложки
- Дріжджі 35 гр
- Цукор 1 ст ложка / без гірки/
- Сіль 2 ч ложки / без гірки/
Підливка:
- Куряче філе 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Соняшникова олія 3-4 ст ложки
- Солодка паприка 1 ч ложка
- Сіль, перець за смаком
- Борошно 1 ст ложка /з гіркою/
- Сметана 350-400 мл
- Вода 700 мл
Приятного Аппетита!
як зробити кнедлики, закарпатські кнедлики, кнедлики з підливкою, куряча підлива зі сметаною, новорічне меню 2021, закарпатська кухня,