Recipe ?Закарпатські Кнедлики з Підливкою з Курячого М'яса!? Закарпатський Діалект!?

?Закарпатські Кнедлики з Підливкою з Курячого М'яса!? Закарпатський Діалект!?

channel

Рецепт:

  • Борошно 1 кг
  • Молоко 550 мл
  • Яйця 2 шт
  • Соняшникова олія 4 ст ложки
  • Дріжджі 35 гр
  • Цукор 1 ст ложка / без гірки/
  • Сіль 2 ч ложки / без гірки/

Підливка:

  • Куряче філе 1 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Соняшникова олія 3-4 ст ложки
  • Солодка паприка 1 ч ложка
  • Сіль, перець за смаком
  • Борошно 1 ст ложка /з гіркою/
  • Сметана 350-400 мл
  • Вода 700 мл

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

як зробити кнедлики, закарпатські кнедлики, кнедлики з підливкою, куряча підлива зі сметаною, новорічне меню 2021, закарпатська кухня,

HOT 10 Суп

Новые Рецепты Суп