?Закарпатські Кнедлики з Підливкою з Курячого М'яса!? Закарпатський Діалект!?

В избранное Подписаться Канал

Рецепт:

  • Борошно 1 кг
  • Молоко 550 мл
  • Яйця 2 шт
  • Соняшникова олія 4 ст ложки
  • Дріжджі 35 гр
  • Цукор 1 ст ложка / без гірки/
  • Сіль 2 ч ложки / без гірки/

Підливка:

  • Куряче філе 1 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Соняшникова олія 3-4 ст ложки
  • Солодка паприка 1 ч ложка
  • Сіль, перець за смаком
  • Борошно 1 ст ложка /з гіркою/
  • Сметана 350-400 мл
  • Вода 700 мл

Пользователь