?Закарпатські Підбивані Лопатки.?Суп із Спаржевої Квасолі та Картоплею. Закарпатський діалект.?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт на 6 літрову каструлю:
- Лопатки заморожені 1 - 1,5 кг
- Картопля 1 - 1,5 кг
- Морква 2 шт
- Цибуля 2 шт
- Помідори 2 шт
- Болгарський перець 1 або 1/2 шт
- Корінь Петрушкиетрушки
- Корінь Кольрабі
- Корінь Зелеру
- Смалець 1-2 ст ложки
- Солодка паприка 1 ч ложка
- Чебрець 1 ч ложка
- Сіль за смаком
- Зелень петрушки
Для підбивки:
- Борошно 1 ст ложка / з гіркою
- Сметана 400 мл
- Молоко 700 мл
Приятного Аппетита!
підбивані лопатки, суп із стручкової квасолі, сербанка із лопаток, суп із спаржевої квасолі, закарпатські підбивані лопатки,