?Закарпатські Підбивані Лопатки.?Суп із Спаржевої Квасолі та Картоплею. Закарпатський діалект.?

В избранное Подписаться Канал

Рецепт на 6 літрову каструлю:

  • Лопатки заморожені 1 - 1,5 кг
  • Картопля 1 - 1,5 кг
  • Морква 2 шт
  • Цибуля 2 шт
  • Помідори 2 шт
  • Болгарський перець 1 або 1/2 шт
  • Корінь Петрушкиетрушки
  • Корінь Кольрабі
  • Корінь Зелеру
  • Смалець 1-2 ст ложки
  • Солодка паприка 1 ч ложка
  • Чебрець 1 ч ложка
  • Сіль за смаком
  • Зелень петрушки

Для підбивки:

  • Борошно 1 ст ложка / з гіркою
  • Сметана 400 мл
  • Молоко 700 мл

Самые Свежие и Новые Рецепты из категории "Суп"

Пользователь