Узбекский национальный супчик МАСТАВА. Рецепт приготовления.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 500мл бульон (у меня куриное)
- 40мл ? масло
- 1 литра воды
- 120гр рис
- Соль и спецы по вкусу.
- 1 шт картофель ?
- 200гр мясо говядина ?
- 1 шт морковь ?
- 1шт луковицу
- 1 шт перец долма
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,