?Підбиваний Суп з Молодої Квасолі Замороженої з Галушками. Боб Левеш. Закарпатський Діалект.?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт на 6 л каструлю:
- Молода квасоля 2 л
- Морква 2 шт
- Цибуля 2 шт
- Болгарский перец 1/2 шт
- Помідори 2 шт
- Корінь Зелеру 2 пластинки
- Корінь Петрушки
- Королаба 2 пластинки
- Сіль за смаком
- Чебрець 1 ч ложка
- Солодка паприка 1 ч ложка
- Смалець 1 ст ложка
- Зелень петрушки
Для галушок:
- Яйця 3 шт
- Манна крупа 125 гр
- Мука пшенична 50 гр
Для підбивки:
- Мука 1 ст ложка
- Сметана 400 мл
- Молоко 800 мл
Приятного Аппетита!
cooking,