?Український Червоний Борщ.? Закарпатський діалект.?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт:
- Капуста 1 головка
- Картопля 1-1,5 кг
- Свинина на кості
- Червоний буряк 1-2 шт
- Морква 1-2 шт
- Цибуля 1-2 шт
- Помідори 2 шт
- Зелень кропу
- Сіль, перець, приправа за смаком
- Мука 1 ст ложка з горкою
- Солодка паприка 1 ч ложка
- Цукор 1 ст ложка
- Оцет 1 ст ложка
Приятного Аппетита!
український червоний борщ, закарпатський діалект, закарпатські діалекти, як правильно зварити борщ, червоний борщ пошаговий рецепт, закарпатські страви, закарпатська кухня, як приготувати червоний борщ, як зробити заправку для борща, борщова заправ в домашніх умовах,