?Торт з Відтінком Манго і Ванілі. Закарпатські Колачі.? Закарпатський Діалект.?
Закарпатська Господиня
channel
Як я випікаю Бісквіт, в самому початку ролика
Бісквіт:
- Яйца 9 шт
- Цукор 18 ст ложок/ без гірки
- Вода 50 мл
- Борошно 18 ст ложок / без гірки
- Розпушувач 1/2 пакетика
Крем:
- Вершкове масло 400 гр
- Сира згущонка 350 мл
- Ванільний цукор 1 шт
- Масло я збивала з ванільним цукром
Мангове желє:
- Сік манго 600 мл
- Желатін 25 гр
- Харчовий барвник
Прикрасити кондитерською присипкою
Розмір форми 35/25
Приятного Аппетита!
закарпатські колачі, крем із згущонки сирої, мангове желе, торт з відтінком манго і ванілі, кіста колачі тістечка тортики,