?Медовий Торт?Новорічна Ялинка на Святковий стіл!? Новорічне меню! Закарпатський Діалект?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт:
- Яйця 4 шт
- Цукор 300 гр
- Вершкове масло 5 ст ложок
- Мед 4 ст ложки
- Сода 3 ч ложки
- Борошно 750 гр
Крем:
- Крахмал 4 ст ложки
- Молоко 600 мл
- Цукор 250-300 гр
- Вершкове масло 400 гр
- Ванільний цукор 2 шт
Для декора:
- Гранат 1 шт
- Мандарин 1-2 шт
- Печення Орео 1 упаковка
- Жувальний зефір
- Зелені листочки мяти
Приятного Аппетита!
медовик рецепт, как приготовить торт медовик, как замесить заварное тесто, как раскатать коржи, как сварить крем, как украсить торт,