Черничный муссовый торт ? это оОчень вкусно
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Для мусса:
- 500гр - сливка 33%
- 100гр- сахара
- 300гр- йогурт без добавления
- 200гр- замороженные черника
- 150гр- сахара
- 60мл- воды
- 15гр- сок ? лимона
- 10гр- желатин
Крем для выравнивания торта:
- 50гр сгущёнка.
- 80гр сахар
- 200гр сливочное масло 74%
- 250гр творог 9%
Для пропитки:
- Сахарный сироп
Для украшения:
- 1 покетик жиле.
- 100гр малина
- 100гр черника
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,