Recipe Бісквіт з чорносливом в мультиварці | Торт з чорносливом та ніжним сирковим кремом

Бісквіт з чорносливом в мультиварці | Торт з чорносливом та ніжним сирковим кремом

channel

Коржі:

  • Яйця – 6 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Сіль – 1-2 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Цукор – 150 гр.

Крем:

  • Сиркова маса (ванільна) – 600 гр.
  • Масло вершкове (73%) – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 80 гр.
  • Згущене молоко – 130 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Чорнослив – 200 гр.

Глазур та сироп:

  • Чорний шоколад – 50 гр.
  • Кава розчинна – 5 гр.
  • Мед – 20 гр.
  • Окріп – 150 гр.

  1. Починаємо з коржів.
  2. Просіюємо через сито борошно, какао-порошок та розпушувач.
  3. Беремо шість яєць та відокремлюємо білки від жовтків в різні посудини.
  4. В більки додаємо дрібку солі та збиваємо до утворення пишної маси.
  5. В жовтки додаємо цукор та ванільний цукор. Збиваємо поки жовтки не посвітлішають.
  6. В жовткову масу частинами додаємо пересіяні сухі інгредієнти. Перемішуємо силіконовою лопаткою. Потім частинами додаємо збитий білок та теж добре перемішуємо. Тісто для коржів готове.
  7. Дно чаші мультиварки застеляємо пергаментним папером, який змащуємо вершковим маслом.
  8. Висипаємо тісто в чашу мультиварки. Випікаємо одну годину в режимі «пекти».
  9. Тим часом готуємо крем. Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою.
  10. В окрему посудину викладаємо сиркову масу, згущене молоко та ванільний цукор. Ретельно перемішуємо.
  11. В збите вершкове масло частинами додаємо сиркову масу та збиваємо.
  12. Крем готовий.
  13. Дрібно нарізаємо чорнослив.
  14. Готуємо розчинну каву з медом для просочування коржів.
  15. З мультиварки дістаємо готовий бісквітний корж. Чекаємо поки охолоне.
  16. Розрізаємо вздовж на три частини.
  17. Збираємо торт. Кавою просочуємо перший корж. Викладаємо шар крему. Зверху – нарізаний чорнослив. З іншими коржами робимо аналогічно. Змащуємо бока та верхній корж тоненьким шаром. Залишаємо трохи крему для вирівнювання. Ставимо торт в холодильник на 10 хвилин.
  18. Дістаємо торт з холодильника та вирівнюємо його кремом, що залишився.
  19. Ставимо в холодильник ще на 10 хвилин.
  20. Тим часом робимо глазур. На водяній бані розтоплюємо чорний шоколад. Виливаємо його в кондитерський мішок.
  21. Дістаємо торт з холодильника та прикрашаємо його.
  22. Торт виходить дуже смачний зі смаком кави та ніжним сирковим кремом з чорносливом.

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

GoToYou, Готую, торт, пляцок, бісквіт, бісквіт з чорносливом в мультиварці, торт з чорносливом та ніжним сирковим кремом, торт в мультиварці, коржі в мультиварці, сирковий крем, бісквіт в мультиварці, крем, коржі, сироп, глазур, просочювання, борошно, какао-порошок, сиркова маса, мед, кава, розпушувач, цукор, цукрова пудра, шоколад, чорний шоколад, масло вершкове, сіль, згущене молоко, смачно, просто, десерт, солодощі, кулінарія, рецепти, страви, що пригоувати,

Новые Рецепты Торты