Бісквіт з чорносливом в мультиварці | Торт з чорносливом та ніжним сирковим кремом
GoToYou
channel
Коржі:
- Яйця – 6 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Какао-порошок – 30 гр.
- Сіль – 1-2 гр.
- Розпушувач – 5 гр.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Цукор – 150 гр.
Крем:
- Сиркова маса (ванільна) – 600 гр.
- Масло вершкове (73%) – 200 гр.
- Цукрова пудра – 80 гр.
- Згущене молоко – 130 гр.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
Глазур та сироп:
- Чорний шоколад – 50 гр.
- Кава розчинна – 5 гр.
- Мед – 20 гр.
- Окріп – 150 гр.
- Починаємо з коржів.
- Просіюємо через сито борошно, какао-порошок та розпушувач.
- Беремо шість яєць та відокремлюємо білки від жовтків в різні посудини.
- В більки додаємо дрібку солі та збиваємо до утворення пишної маси.
- В жовтки додаємо цукор та ванільний цукор. Збиваємо поки жовтки не посвітлішають.
- В жовткову масу частинами додаємо пересіяні сухі інгредієнти. Перемішуємо силіконовою лопаткою. Потім частинами додаємо збитий білок та теж добре перемішуємо. Тісто для коржів готове.
- Дно чаші мультиварки застеляємо пергаментним папером, який змащуємо вершковим маслом.
- Висипаємо тісто в чашу мультиварки. Випікаємо одну годину в режимі «пекти».
- Тим часом готуємо крем. Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою.
- В окрему посудину викладаємо сиркову масу, згущене молоко та ванільний цукор. Ретельно перемішуємо.
- В збите вершкове масло частинами додаємо сиркову масу та збиваємо.
- Крем готовий.
- Дрібно нарізаємо чорнослив.
- Готуємо розчинну каву з медом для просочування коржів.
- З мультиварки дістаємо готовий бісквітний корж. Чекаємо поки охолоне.
- Розрізаємо вздовж на три частини.
- Збираємо торт. Кавою просочуємо перший корж. Викладаємо шар крему. Зверху – нарізаний чорнослив. З іншими коржами робимо аналогічно. Змащуємо бока та верхній корж тоненьким шаром. Залишаємо трохи крему для вирівнювання. Ставимо торт в холодильник на 10 хвилин.
- Дістаємо торт з холодильника та вирівнюємо його кремом, що залишився.
- Ставимо в холодильник ще на 10 хвилин.
- Тим часом робимо глазур. На водяній бані розтоплюємо чорний шоколад. Виливаємо його в кондитерський мішок.
- Дістаємо торт з холодильника та прикрашаємо його.
- Торт виходить дуже смачний зі смаком кави та ніжним сирковим кремом з чорносливом.
Приятного Аппетита!
GoToYou, Готую, торт, пляцок, бісквіт, бісквіт з чорносливом в мультиварці, торт з чорносливом та ніжним сирковим кремом, торт в мультиварці, коржі в мультиварці, сирковий крем, бісквіт в мультиварці, крем, коржі, сироп, глазур, просочювання, борошно, какао-порошок, сиркова маса, мед, кава, розпушувач, цукор, цукрова пудра, шоколад, чорний шоколад, масло вершкове, сіль, згущене молоко, смачно, просто, десерт, солодощі, кулінарія, рецепти, страви, що пригоувати,