?Круассани з Згущеним Молоком?Легкі, Пористі, Повітряні, Смачні. Закарпатський Діалект?
Закарпатська Господиня
channel
Рецепт:
- Борошно 900 гр
- Молоко 200 мл ( тепле)
- Вода 100 мл (тепла)
- Дріжджі 25 гр
- Сіль 1 ч ложка
- Цукор 2-3 ст ложки
- Вершкове масло 150 гр
- Яйця 2 шт
- Оцет 1 ст ложка
- Сметана 80 мл
- Ванільний цукор 1 шт
Для прослойки:
- Вершкове масло 200 гр
- Начинка будь-яка
- (варена згущонка)
Змастити булочки:
- Яєчний жовток+ молоко 1 ч ложка
Приятного Аппетита!
cooking,