Картопля запечена з грибами
GoToYou
channel
Картопля запечена з грибами
Інгредієнти:
- Сир твердий – 300 гр.
- Печериці смажені – 250 гр.
- Цибуля смажена – 150 гр.
- Картопля відварна – 1200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сметана 15 % – 350 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Кріп – 30 гр.
- Сіль, перець – за смаком.
Всі необхідні інгредієнти Ви бачити на екрані.
- Спочатку готуємо соус. Вбиваємо 2 яйця. Солимо, перчимо за смаком та добре збиваємо.
- Додаємо сметану та майонез. Перемішуємо. Твердий сир натираємо на крупній терці. Половину натертого сиру залишаємо на потім, а іншу половину – додаємо в соус. Перемішуємо.
- Відварну картоплю нарізаємо кільцями. Викладаємо шар картоплі в посудину для запікання. Солимо та перчимо за смаком. Наступним шаром викладаємо смажені печериці. Гриби можуть бути будь-які.
- Зверху викладаємо смажену цибулю. Наносимо шар соусу.
- Потім знову картопля. Сіль, перець. Смажені печериці та цибуля. І знову соус.
- Зверху накриваємо фольгою та ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.
- Через 20 хвилин дістаємо нашу картоплю, знімаємо фОльгу та викладаємо зверху шар тертого сиру, який ми залишали.
- Дрібно ріжемо кріп та присипаємо зверху.
- Випікаємо ще 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Картопля готова.
Приятного Аппетита!
GoToYou, готую, картопля запечена з грибами, картопля запечена в духовці з грибами, запечена картопля, картопля запечена в духовці, другі страви, сир, сир твердий, печериці, гриби, смажені печериці, смажені гриби, цибуля, цибуля смажена, картопля, картопля відварна, майонез, сметана, яйця, кріп, зелень, сіль, перець, що приготувати, смачно, просто, ситно, кулінарія, рецепти, готовка, прості страви, рецепти страв, прості рецепти,