Скумбрія запечена в духовці з сиром || Скумбрія в духовці
GoToYou
channel
Інгредієнти:
- Сир «Моцарелла» - 100 гр.
- Кріп – 1 пуч.
- Сіль, перець – за смаком.
- Скумбрія свіжоморожена – 1 шт. (500 гр.)
- Лимонний сік – 5 гр.
- Олія соняшникова – 10 гр.
- Розробляємо свіжоморожену скумбрію. Відрізаємо хвіст та плавники, чистимо всередені та витираємо паперовим рушником. Обережно розрізаємо по хребту, щоб не пошкодити шкіру. Виймаємо його та ретельно вибираємо кістки.
- Солимо та перчимо за смаком. Змащуємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин. Тим часом, готуємо начинку. На дрібній терці натираємо сир. Дрібно нарізаємо кріп. Додаємо його до сиру та перемішуємо. Викладаємо начинку на рибу. Згортаємо рибу та дуже щільно обмотуємо ниткою.
- Форму для запікання застилаємо фольгою, змащуємо олією та викладаємо на неї рибу. Рибу теж змащуємо олією. Зверху не щільно прикриваємо фольгою, щоб вона не торкалася риби. Запікаємо 30 хвилин при температурі 220 градусів.
- Дістаємо з духовки. Даємо скумбрії охолонути, після чого залишаємо її в холодильнику на 12 годин.
- Через 12 годин дістаємо з холодильника та знімаємо нитку.
- Нарізаємо та прикрашаємо. Готово.
Приятного Аппетита!
GoToYou, Готую, скумбрія, скумбрія запечена в духовці з сиром, скумбрія запечена в духовці, скумбрія в духовці, запечена скумбрія, скумбрія з сиром, сіль, кріп, перець, скумбрія свіжоморожена, лимонний сік, олія соняшникова, фольга, смачно, просто, легко, кулінарія, рецепти, готовка, страви, що приготувати,