Recipe Рибні котлети з хека. Рибні котлети в томатному соусі

Рибні котлети з хека. Рибні котлети в томатному соусі

channel

Інгредієнти:

  • Хек свіжоморожений – 1 кг.
  • Цибуля – 1 шт. (100 гр.)
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Молоко (2,5 %) – 150 гр.
  • Хліб – 3 шматочки (60 гр.)
  • Сало свіже – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 100 гр.
  • Духмяний перець горошок – 2 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Томатний сік – 1 л

  1. Три шматочки білого хліба заливаємо молоком.
  2. Зі свіжомороженого хека виймаємо хребет та кістки.
  3. Ріжемо цибулю та сало на такі шматки, щоб можна було перемолоти на м’ясорубці.
  4. Перемелюємо рибу, сало та цибулю.
  5. Зливаємо молоко з хліба та теж перемелюємо.
  6. Додаємо одне яйце. Солимо та перчимо за смаком.
  7. Ретельно перемішуємо наш фарш. Робимо котлети.
  8. Обсмажуємо їх на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.
  9. Виймаємо та складаємо в каструлю.
  10. Тепер робимо соус.
  11. Виливаємо на пательню соняшникову олію та таматний сік.
  12. Додаємо лавровий лист та духмяний перець.
  13. Потім за смаком додаємо цукор.
  14. Проварюємо соус 5-10 хвилин та виливаємо в каструлю з котлетами.
  15. Тушкуємо на повільному вогні ще хвилин 10.
  16. Котлети готові. Їх можна подавати, як гарячими так і холодними.

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

рибні котлети, котлети з хека, рибні котлети з хека, рибні котлети в томатному соусі з хека, хек, цибуля, сіль, молоко, томатний соус, томатний сік, хліб, сало, перець, духмяний перець, лавровий лист, готую, gotoyou, кулінарія, рецепти, легкий рецепт, легенький рецепт, смачно, просто, що приготувати, приготувати, як приготувати,