Рибні котлети з хека. Рибні котлети в томатному соусі
GoToYou
channel
Інгредієнти:
- Хек свіжоморожений – 1 кг.
- Цибуля – 1 шт. (100 гр.)
- Сіль, перець – за смаком.
- Молоко (2,5 %) – 150 гр.
- Хліб – 3 шматочки (60 гр.)
- Сало свіже – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Олія соняшникова – 100 гр.
- Духмяний перець горошок – 2 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Цукор – 1 ст.л.
- Томатний сік – 1 л
- Три шматочки білого хліба заливаємо молоком.
- Зі свіжомороженого хека виймаємо хребет та кістки.
- Ріжемо цибулю та сало на такі шматки, щоб можна було перемолоти на м’ясорубці.
- Перемелюємо рибу, сало та цибулю.
- Зливаємо молоко з хліба та теж перемелюємо.
- Додаємо одне яйце. Солимо та перчимо за смаком.
- Ретельно перемішуємо наш фарш. Робимо котлети.
- Обсмажуємо їх на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.
- Виймаємо та складаємо в каструлю.
- Тепер робимо соус.
- Виливаємо на пательню соняшникову олію та таматний сік.
- Додаємо лавровий лист та духмяний перець.
- Потім за смаком додаємо цукор.
- Проварюємо соус 5-10 хвилин та виливаємо в каструлю з котлетами.
- Тушкуємо на повільному вогні ще хвилин 10.
- Котлети готові. Їх можна подавати, як гарячими так і холодними.
Приятного Аппетита!
рибні котлети, котлети з хека, рибні котлети з хека, рибні котлети в томатному соусі з хека, хек, цибуля, сіль, молоко, томатний соус, томатний сік, хліб, сало, перець, духмяний перець, лавровий лист, готую, gotoyou, кулінарія, рецепти, легкий рецепт, легенький рецепт, смачно, просто, що приготувати, приготувати, як приготувати,