?Картопляний Токан?(Мамалига) та Мачанка з Білих Грибів?Закарпатська страва / Закарпатський діалект.
Закарпатська Господиня
channel
Грибна мачанка:
- Білі гриби 1кг (можна менше або більше)
- Цибуля 1-2 шт
- Сіль
- Приправа
- Чорний мелений перець
- (все за смаком)
Для підбивки:
- Мука 3 ст ложки з вершком
- Сметана 400-500 мл
- Молоко 1 літер
- Вода 200 мл
Картопляний токан (мамалига):
- Картопля 1600 гр
- Вода 1,5 л
- Кукурудзяна мука 350 гр
- Пшенична мука 2 ст ложки з вершком
- Вершкове масло 75 гр
- Сіль за смаком
Приятного Аппетита!
грибна мачанка, якприготуватибілігрибивсметані, підлива з білих грибів, приготування грибної підливи, мамалига з картофелем, картофельний токан, закарпатський токан, закарпатський діалект, діалекти, закарпатська господиня,