Recipe ?Картопляний Токан?(Мамалига) та Мачанка з Білих Грибів?Закарпатська страва / Закарпатський діалект.

?Картопляний Токан?(Мамалига) та Мачанка з Білих Грибів?Закарпатська страва / Закарпатський діалект.

channel

Грибна мачанка:

  • Білі гриби 1кг (можна менше або більше)
  • Цибуля 1-2 шт
  • Сіль
  • Приправа
  • Чорний мелений перець
  • (все за смаком)

Для підбивки:

  • Мука 3 ст ложки з вершком
  • Сметана 400-500 мл
  • Молоко 1 літер
  • Вода 200 мл

Картопляний токан (мамалига):

  • Картопля 1600 гр
  • Вода 1,5 л
  • Кукурудзяна мука 350 гр
  • Пшенична мука 2 ст ложки з вершком
  • Вершкове масло 75 гр
  • Сіль за смаком

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

грибна мачанка, якприготуватибілігрибивсметані, підлива з білих грибів, приготування грибної підливи, мамалига з картофелем, картофельний токан, закарпатський токан, закарпатський діалект, діалекти, закарпатська господиня,

HOT 10 Грибные блюда

Новые Рецепты Грибные блюда