Хрустящие и слоистый КАТЛЯМА ПАТЫР без дрожжи
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Для теста:
- 100мл кефир
- 1 ч.ложки соли
- 100мл воды
- 800-850гр мука
- 2 яичный белок
- 1 пакетик разрыхлитель
- 250мл молоко
- 1 ч.ложки сахара
Для смазать:
- 200гр сливочное масло
- 2 яичный желток.
- 50мл ? масло
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,