Recipe РОЗСОЛЬНИК ІЗ КУРЯЧИМИ ПОТРУХАМИ Відкрийте Для Себе Призабутий Смак РАССОЛЬНИК | Cмачно з Грубичем

РОЗСОЛЬНИК ІЗ КУРЯЧИМИ ПОТРУХАМИ Відкрийте Для Себе Призабутий Смак РАССОЛЬНИК | Cмачно з Грубичем

channel

Даю рецептуру в оригіналі, бо у се6е на кухні я деякі складники замінив на корінь селери. Отже. Покласти в окріп ретельно промитий, нарізаний на дрібні шматочки курячий потрух (без печінки) і варити близько 1 години. Покласти в бульйон нарізані моркву, ріпу та корінь петрушки, промитий кілька разів холодною водою рис і варити до напівготовності, час від часу знімаючи піну. Заправити страву дрібно нарізаними ріпчастою та зеленою цибулею, перцем, лавровим листом і варити до готовності рису. Наприкінці варіння додати підготовлені огірки і варити 5-7 хвилин. Посипати пряною зеленню, додати шматочок вершкового масла і тримати на вогні ще 1 хвилину, після чого заправити розтертим з олією та сіллю часником (я забув це зробити, і теж вийшло класно).

На 1,5 л окропу:

  • По 200 г курячих шлуночків та сердець
  • 4 солоні огірки
  • 1 морквина
  • 1 ріпа
  • 1 корінь петрушки
  • 3 ст. ложки рису
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 пучок зеленої зелені
  • 8 горошин чорного перцю
  • 2 лаврових листки
  • 2 зубчики часнику
  • 25-30 г вершкового масла
  • 25-30 г вершкового масла
  • Сіль та зелень на смак
Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

Костянтин Грубич, кулінарія, українська кухня, смачна країна, розсольник, рассольник, солоний огірок, огурец, рис, суп, перша страва, серце, шлунок, желудочки, куриные потрошка, курячі потрухи, вода, бульйон, бульон, седера, корінь петрушки, ріпа, репа, корень петрушки, первое блюдо, здоровий спосіб життя, здорове харчування, вітаміни, витамин, витаминное питание, здоровое питание, харчування для здоров’я, быстро приготовить, гастро, вкусная страна, кулінарне шоу, кулинарное шоу,

Новые Рецепты Рассольник