РОЗСОЛЬНИК ІЗ КУРЯЧИМИ ПОТРУХАМИ Відкрийте Для Себе Призабутий Смак РАССОЛЬНИК | Cмачно з Грубичем
Даю рецептуру в оригіналі, бо у се6е на кухні я деякі складники замінив на корінь селери. Отже. Покласти в окріп ретельно промитий, нарізаний на дрібні шматочки курячий потрух (без печінки) і варити близько 1 години. Покласти в бульйон нарізані моркву, ріпу та корінь петрушки, промитий кілька разів холодною водою рис і варити до напівготовності, час від часу знімаючи піну. Заправити страву дрібно нарізаними ріпчастою та зеленою цибулею, перцем, лавровим листом і варити до готовності рису. Наприкінці варіння додати підготовлені огірки і варити 5-7 хвилин. Посипати пряною зеленню, додати шматочок вершкового масла і тримати на вогні ще 1 хвилину, після чого заправити розтертим з олією та сіллю часником (я забув це зробити, і теж вийшло класно).
На 1,5 л окропу:
- По 200 г курячих шлуночків та сердець
- 4 солоні огірки
- 1 морквина
- 1 ріпа
- 1 корінь петрушки
- 3 ст. ложки рису
- 1 ріпчаста цибулина
- 1 пучок зеленої зелені
- 8 горошин чорного перцю
- 2 лаврових листки
- 2 зубчики часнику
- 25-30 г вершкового масла
- 25-30 г вершкового масла
- Сіль та зелень на смак