ЯК ЗАСОЛИТИ САЛО / САЛО З ЧАСНИКОМ НАМАЗКА / АСМР ЇЖА / СМАЧНІ СТРАВИ
Сало з часником і перцем- смачний і дуже ситний перекус.
Як засолити сало, щоб було м'яке або як приготувати сало, щоб душа співала! Для українців сало як повітря, сало їдять українці постійно, хтось любить сало запечене в духовці, хтось їсть як копчене, готують сало в маринаді на мангалі чи на пару, але більшість їдять традиційно вприкуску сало з часником і борщ.
Сьогодні ми покажемо вам засолку сала і намазку, яку швидко і просто приготувати з сала.
Здавна ми знаємо наскільки корисно їсти сало і родина, де є сало на столі уже не знає голоду.
Українське сало його завжди мало! Недарма є навіть жартівлива пісня- Сало їм, на салі сплю, бо я так його люблю!
При підписці натискайте на ? і вибирайте усі сповіщення, ми щоразу чекатимемо на вас зі смаколиками ?
Діліться враженнями, пишіть свої побажання і зауваження в коментарях та дайте нам знати чи подобаються вам відео, підтримавши їх ?
Готуйте з нами, бо це перевірено смачно!
РЕЦЕПТ:
- сало 550 г
- сіль 100 г
- часник за смаком
- перець за смаком