Recipe Виноград маринований на зиму. Простий рецепт

Виноград маринований на зиму. Простий рецепт

channel

Виноград маринований на зиму.

Інгредієнти:

  • Виноград – 3 кг.
  • Лавровий лист – 5 шт.
  • Перець духмяний горошок – 10 шт.
  • Сіль – 1,5 ст.л.
  • Цукор – 150 гр.
  • Оцет – 100 гр.
  • Вода питна – 3л.

  1. З 3 кілограмів винограду виходить 10 півлітрових банок.
  2. Краще вибирате трошки недостигрий виноград, щоб ягоди були тугі.
  3. Відбираємо ягоди винограду. На дно кожної банки кладемо по одній горошині духмяного перцю. Потім по половинці лаврового листка.
  4. Заповнюємо банки виноградом. Готуємо маринад. В 3 літри киплячої води додаємо 150 гр. цукру та 1,5 ст.л. солі. Чекаємо поки вони розчиняться. Вимикаємо плиту та додаємо 100 гр. оцту. Розливаємо маринад по банкам.
  5. Накриваємо кришками та ставимо стерилізуватися на 5 хв. з моменту закіпання води в посудині. Закручуємо та перевертаємо банки. Виноград на зиму готовий.
  6. Вихдить дуже смачна кисло-солодка закуска.

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

виноград, маринований виноград, маринований виноград рецепт, простий рецепт, перець духмяний, лавровий лист, сіль, цукор, оцет, легкий рецепт, кулінарія, смачно, просто, легенький, легенький рецепт, готую, gotoyou, консервація,

HOT 10 Консервация

Новые Рецепты Консервация