Recipe Салат з печених баклажанів і перцю на зиму

Салат з печених баклажанів і перцю на зиму

channel

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 кг.
  • Перець червоний солодкий – 1,5 кг.
  • Цукор – 10 ст.л.
  • Перець мелений червоний – 1 ч.л.
  • Перець мелений чорний – 1 ч.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Сіль – 2 ст.л.
  • Часник – 9 зуб.
  • Оцет – 150 гр.
  • Олія соняшникова – 200 гр

  1. З цієї кількості баклажанів та перцю виходить 7 півлітрових банок.
  2. Чистимо баклажани від шкірки. Нарізаємо їх крупною соломкою.
  3. Викладаємо нарізані баклажани одним шаром на деко, застелене силіконовим килимком. Запікаємо в духовці 20 хв. при температура 180 градусів. Запечені баклажани викладаємо в посудину.
  4. Перець теж нарізаємо крупною соломкою. Запікаємо так само, як і баклажани.
  5. Перець викладаємо до баклажанів. Додаємо подріблений часник. Потім додаємо цукор та перемішуємо. Додаємо оцет, соняшникову олію, сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр, та червоний мелений перець.
  6. Чекаємо приблизно 30 хвилин, щоб наша суміш пустила сік.
  7. Розкладаємо по банках.Накриваємо кришками та стерилізуємо 15 хв. з моменту закіпання води в посудині. Закручуємо та перевертаємо банки.
  8. Салат на зиму готовий.
  9. Взимку можна в цей салат додати 200 гр. моркви по-корейськи. Виходить смачна гостра закуска.

Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

консервація, салат з печених баклажанів і перцю, салат з печених баклажанів і перцю на зиму, салат на зиму, салат з перцю на зиму, салат з баклажанів на зиму, готую, gotoyou, баклажани, перець, печені баклажани, печений перець, цукор, часник, оцет, олія, коріандр, мелений перець, перець червоний солодкий, легко, просто, легенький, легенький салат, легенький салат на зиму, як приготувати, кулінарія, рецепти, смачно, як законсервувати, як замаринувати, смачного,

HOT 10 Консервация

Новые Рецепты Консервация