ЭТО РЕАЛЬНО! МАКАРОН на Пшеничной Муке! БЕЗ Миндальной Муки! На Французский Меренге! Macaron recipe
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты для макарона:
- щепотка лимонная кислота
- 70 гр яичный белок
- 45 гр сахара
- 70 гр пшеничной муки
- 110 гр сахарная пудра
Крем:
- 100 гр белого шоколада
- 100 мл сливки 33%
Выпекать при 130° около 18-20 минут
режим вверх-вниз.
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,