Пахлава или Хворост Праздничная Восточная сладость на Рамазан.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 1 ст.ложки уксуса 9%
- 0,5 ч.ложки соли
- 1 ст.ложки сахара
- 70мл ? масло
- 150мл воды
- 1 шт яйца
- 1 ч.ложки разрыхлитель
- 80гр крахмал для посыпания.
- Пакетик ванилин
- 400гр мука
Для сиропа:
- 1/3ч.л лимоный кислота
- 300гр сахара
- 2 ст.ложки мёда.
- 200мл воды
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,