Узбекский Васточные сладости ЧАК-ЧАК. Прям тает во рту.
Бухарская Кухня
channel
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Для теста:
- 2ст.ложки ? масла
- 0,5ч.л уксуса 9%
- 1/3ч.л сода
- 350гр муки
- 4шт яйца
Для сиропа:
- 250гр сахара
- 2ст.л мёда
- 200мл вода
- Щепотка ? кислота.
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,