Чак-чак для стола ХАЙИТ
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
- 2ст.ложки ? масла
- 0,5ч.л уксуса 9%
- 1/3 ч.л сода
- 350гр мука
- 4 яйца
Для сиропа:
- 2 ст.ложки мёда
- Щепотка ? кислота.
- 200мл воды
- 250гр сахара
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,