Турецкий Баклава (пахлава) десерт на праздник Хайит
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Для теста:
- 1/3 ч.л соли
- 2 яйца (1 желток)
- 200мл молоко
- 1 ст ложки уксуса 9%
- 100мл ? масло
- 500 гр муки
Для смазка:
- 150мл ? масло
- 150гр сливочное масло
Для сиропа:
- 3 стакан сахара
- 350гр грецкий орех
- 100гр Крахмал для посыпки
- 1 шт яичный белок
- 3 стакан воды
Размер стакана 200мл
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,