Recipe КУТЯ. Рецепт куті на Різдво. КУТЯ З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ в мультиварці.

КУТЯ. Рецепт куті на Різдво. КУТЯ З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ в мультиварці.

channel

Рецептів цієї страви дуже багато. Пропоную приготувати кутю з перловою крупою в мультиварці.

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 200 гр.
  • Вода питна (для перловки) – 750 мл.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Сухофрукти – 200 гр.
  • Вода питна (для узвару) – 1,5 л.
  • Цукор – 75 гр.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Курага – 100 гр.
  • Чорнослив – 100 гр.
  • Мед – 50 гр.
  • Мак – 20 гр.
  • Горіхи волоські – 70 гр.

  1. Починаємо з того, що добре промиваємо перлову крупу. На 200 гр. крупи додаємо 750 мл. води та відправляємо в мультиварку. Додаємо сіль. Готуємо 40 хвилин. Підійде програма «Рис».
  2. Поки готується крупа невеликими шматочками нарізаємо курагу та чорнослив. Також знадобляться родзинки. Подрібнюємо волоські горіхи. За 10 хвилин до закінчення приготування крупи додаємо до неї ці інгредієнти. Перемішуємо. Додаємо мед та мак. Перемішуємо та доварюємо 10 хвилин, які залишилися.
  3. Тепер готуємо узвар. В киплячу воду додаємо цукор та добре промиті сухофрукти. Варимо 20 хвилин з моменту закіпання води.
  4. Готову кутю викладаємо в посудину. Додаємо охолоджений та проціжений узвар. Готово.
  5. Куті смачної, колядки гучної, щасливого Різдва і на весь рік добра.
Приятного Аппетита!

User Rating: 5 / 5

кутя, святвечір, Різдво, готую, gotoyou, кутья, перловка, рецепт куті, кутя на Святвечір, кутя на Різдво, кутя з перловки, кутя в мультиварці, як приготувати кутю, рецепт куті в мультиварці, крупа перлова, вода питна, родзинки, сухофрукти, курага, чорнослив, мед, мак, горіхи, горіхи волоські, сіль, кутя рецепт, рецепт, кутя з перловою крупою, що приготувати, що приготувати на вечерю, що приготувати на Святвечір, 12 страв, пісні страви, кулінарія, смачно, просто, ситно, головна страва, свято,

HOT 10 Десерты

Новые Рецепты Десерты