Салат Бичок. Новорічний салат «Бичок». Салат на Новий Рік 2021.

В избранное Подписаться Канал

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе – 250 гр.
  • Яйця варені – 6 шт.
  • Сир плавлений – 4 шт.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Ковбаса варена вершкова – 130 гр.
  • Огірок свіжий – 2 шматочки.
  • Помідор свіжий – 1 шматочок.
  • Маслини – 5-7 шт.
  • Кріп – 1 пуч.

  • Від відвареного курячого філе відділяємо два шматочки, з яких зробимо ріжки. Решту філе дрібно нарізаємо. Висипаємо в посудину та солимо за смаком. Додаємо ложку майонеза та перемішуємо.
  • Беремо 6 варених яєць. Відокремлюємо 4 білки, які нам знадобляться потім, а решту натираємо на крупній терці. Відправляємо все це до філе. Сюди ж додаємо крупно натертий плавлений сир.
  • Все це ретельно перемішуємо. З цієї маси формуємо голову майбутнього бичка. Намічаємо місце де буде мордочка.
  • Тепер на дрібній терці натераємо білки. Від вареної ковбаси відрізаємо два тоненьких шматочки для вух. Решту натераємо на дрібній терці.
  • Білок викладаємо на верхню частину голови, злегка притискаючи. Для вух робимо заглиблення та викладаємо шматочки ковбаси. З натертої ковбаси робимо мордочку.
  • Очі робимо з тоненьких шматочків свіжого огірка та навпіл розрізаної маслини. З маслин також викладаємо ніздрі та брови. Робимо ріжки зі шматочків філе. Зі шматочка помідора робимо язик.
  • Чубчик у нашого бичка буде з кропу. Новорічний бичок готовий.
  • Нехай прийдешній рік буде спокійним, мирним, світлим та щасливим. Усіляких гараздів.

Самые Свежие и Новые Рецепты из категории "Салаты"

Пользователь