Канапки з оселедцем | Швидкий перекус
GoToYou
channel
Шматочки оселедця ріжемо на тоненькі смужки.
- Тоненькими кільцями нарізаємо свіжий огірок, а потім ці кільця розрізаємо навпіл.
- Невеликі мариновані огірки нарізаємо тоненькими кільцями.
- Напівкільцями ріжемо свіжий помідор.
- Навпіл ріжемо шматочки чорного хлібу. Я обрала хліб з кунжутом.
- Половину нарізаного хліба намазуємо вершковим маслом, а іншу половину будь-якою намазкою. Наприклад, курячою.
- На кожний шматочок хліба викладаємо листочок петрушки.
- Частину канапок робимо зі свіжим огірком. Частину – з маринованим. Решту – з помідором.
- Зверху викладаємо шматочок оселедця. Канапки готові.
- Такі канапки можуть бути добрим перекусом, а також їх можна подати до святкового стол
у.
Канапки з оселедцем
Інгредієнти:
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Помідор свіжий – 1 шт.
- Петрушка – 1 пуч.
- Хліб чорний – 300 гр.
- Закуска куряча або будь-яка намазка – 150 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Оселедець – 200 гр.
Приятного Аппетита!
GoToYou, Готую, закуска, канапки, перекус, рецепти, їжа, канапки з оселедцем, оселедець, огірок, огірок свіжий, мариновані огірки, намазка, масло, масло вершкове, чудовий перекус, простий рецепт, легко, що приготувати, святковий стіл, вечеря, швидкий перекус,