Цвітна капуста в клярі | Рецепт цвітної капусти в пивному клярі | Cauliflower Recipe
GoToYou
channel
Інгредієнти:
- Капуста цвітна – 1 шт. (1500 гр.)
- Пиво – 300 гр.
- Борошно – 350 гр.
- Яйця – 5 шт.
- Олія соняшникова – 150 гр.
Це закуска, яку можна подавати гарячою або холодною, додавши улюблені соуси.
Беремо вже помиту цвітну капусту. Вирізаємо серединку та проварюємо в підсоленій воді впродовж 10 хвилин. Проварена капуста повинна легко проколюватися дерев’яною шпажкою.
Даємо охолонути. Тим часом готуємо кляр. Пиво нагріваємо до 70 грідусів. Виливаємо його в борошно та відразу перемішуємо. Потім по одному додаємо п’ять яєць, кожен раз ретельно перемішуючи.
Суцвіття капусти нарізаємо порційними шматочками та вирізаємо ніжку. На добре розігріту пательню наливаємо соняшникову олію. Кожен шматок обмакуємо в клярі та обсмажуємо з обох сторін до золотистого кольору. Готову капусту викладаємо на паперовий рушник.
Наша цвітна капуста в пивному клярі готова.
Приятного Аппетита!
цвітна капуста, Cauliflower Recipe, капуста в пивному клярі, готую, gotoyou, цвітна капуста в клярі,