Меню на Ифтар день 26
Бухарская Кухня
channel
Ингредиенты:
Компот:
- Яблока
- Клюква
- 1 литра воды
- 2 ст ложки сахара
- Слива
- Смородина
Жареное Кабачки:
- 3-4 ст.л мука
- 30мл ? масло для жарки
- Панировочные сухари
- 1 шт яйца
- 1 шт Кабачки
Лаваш с начинкой:
- 2 шт яйца
- 30мл ? масло
- 1 шт лаваш
- 150гр колбаса или сосиска
- 1 шт луковицу
- Кинза
- Соль и спецы по вкусу
- 150гр капуста
- 1 шт помидор
- 2 ст ложки майонез
Машкичири:
- 1 шт морковь
- 100гр фасоль
- Соль и спецы по вкусу
- 1 шт реп.лук
- 2 литра воды
- 150гр маш
- 120гр рис
- 1 шт картофель
- 250гр говяжий мясо
- По желание урюк
Приятного Аппетита!
пишириклар, пишириклар тайерлаш, pishiriqlar, pishiriqlar tayyorlash, pishiriqlar retsepti, pishiriq, вкусный рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, пазанда, pishiriqlar tayyorlash retsepti, salatlar tayyorlash, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты,