Мариновані баклажани з грибами та перцем|| Простий рецепт салату на зиму
GoToYou
channel
Інгредієнти:
- Баклажани – 2 кг.
- Печериці – 500 гр.
- Морква – 2 шт. ( 300 гр.)
- Томатний сік – 1 л.
- Часник – 9 зуб.
- Корінь хрону – 25 гр.
- Перець мелений чорний – 1 ч.л.
- Перець червоний солодкий – 500 гр.
- Сіль – 3 ст.л.
- Цукор – 400 гр.
- Олія соняшникова – 100 гр.
- Оцет – 75 гр.
- З такої кількості інгредієнтів виходить 6 півлітрових банок.
- Баклажани очищаємо від шкірки. Нарізаємо їх крупними кубиками.
- Викладаємо в велику посудину. Солодкий перець теж нарізаємо крупними кубиками і відправляємо до баклажанів. Туди ж додаємо по-корейски натерту моркву та крупно нарізані печериці.
- Подрібнюємо часник та корінь хрону, які нам знадобляться потім.
- В широку посудину виливаємо таматний сік, соняшникову олію, цукор, сіль та мелений чорний перець. Перемішуємо.
- Додаємо нарізані овочі. Добре перемішуємо. Даємо закипіти та варимо 30 хв. на повільному вогні. Потім додаємо оцет, корінь хрону та часник.
- Перемішуємо та проварюємо ще 5 хвилин.
- Розкладаємо в гарячі стерилізовані банки. Закручуємо та перевертаємо банки. Готово.
Приятного Аппетита!
готую, gotoyou, консервація, баклажани, гриби, печериці, морква, томатний сік, часник, корінь хрону, хрін, перець мелений чорний, перець мелений, перець, мариновані баклажани з грибами та перцем, простий рецепт салату на зиму, ціль, цукор, олія, олія соняшникова, оцет, смачно, просто, легко, що приготувати, легенький, консервовані, мариновані, як замаринувати, як законсервувати, як приготувати, смачного,